Home > 2011-10-17

2011-10-17

Posted by admin on October 17, 2011

 

Havde en ekstra fridag fra arbejdet i dag. Havde egentlig håbet på at der skulle rykkes igennem, men det ene problem dukkede op efter det andet.

 

Det første jeg så var da jeg bakkede til traileren, der var fyldt med gamle loftsbrædder fra i går, stod lidt underligt. Og der var næsten ikke til at koble den til, da der var negativ kugletryk, som det hedder. Det undrede jeg mig lidt over for så meget baglæs var der heller ikke. Men den var flad på det bagerste hjul i venstre side.

 

Men jeg luskede ned på tanken og fik pumpet den godt op. Og så ud at læsse af hos Hanne.

 

Kørte så omkring Svendsen i kongerslev for at købe en mørtelbør. Den havde de lige på tilbud, så det kunne ikke passe bedre :-)

 

Da jeg kom hjem igen, gik jeg i gang med at rydde lidt op. Vægfliser, små træstykker og isolering flyder overalt efter gårdagens arbejde. Dernæst startede jeg på at tage gipslofterne ned. Det var små fliser og de sidder ikke specielt fast. Men der var mange af dem, så det tig noget tid alligevel.

 

Birthe og Børge kom forbi med værktøjskassen fyldt - de ville gerne hjælpe med at nedtage skabet i soveværelset. Det var bygget på stedet, og det var samlet med tusinde skruer og beslag.. Så de havde deres hyr med at få det skilt ad.

 

Nicolai kom også for at hjælpe med lofterne. Så da traileren var godt læsset, kørte vi mod lossepladsen. Vi ville lige omkring MacQ for at få en burger. Men da vi holdte og ventede på at køen skulle opløses ved jernbaneoverskæringen, var bommene gået fast. Og da kl. var tæt på 14.28, hvor toget plejer at komme, var der ikke så mange der kørte over.. Vi holdte der i ca. 10-15 minutter, og besluttede så at køre den anden vej rundt. En ekstra tur på ca 10 km. Vi fik vores mad, og kom ud på losseren uden flere problemer.

 

Da vi kom tilbage til huset var Birthe og Børge færdige med skabet, og havde taget halvdelen af gulvet op også. Det er et fint bøgeparketgulv, vi regner med at lægge i det ene af udhusene.

 

Nicolai startede på at fjerne sanitetet fra det store badeværelse. Men der er mange ting i et badeværelse..

 

Så nu er over halvdelen af huset strippet for indhold. Men planen holdt så ikke helt..

Planen var jo:

Indkøbe en murerbør. OK

Fjerne skab, gulvtæppe og træloftet i soveværelset. Nåede ikke træloftet i soveværelset..

Fjerne gipspladeloft i hele huset. Mangler ca en fjerdedel..

Optage (eller hvad det nu hedder) gulvet i stue og soveværelse. Ikke i stuen, det lovede B&B i morgen.

Starte på at fjerne sanitet mv fra de to toiletter. Ja, mangler toilettet og bruse-blandingsbatteri.

 

I morgen er planen:

Til møde hos Designa køkken i City Syd. Vi skal lige se hvad for ideer de har til vores køkken. Vi fik en fin tegning fra Kvik i sidste uge.

Træloftet i soveværelset skal ned

Trælofterne i badeværelser og forgang skal ned.

B&B tager gulvet op i stuen og påbegynder nedtagning af skabe i bryggers. "Nu skal I huske at der stadig er strøm omkring fyret".