Home > 2011-10-18

2011-10-18

Posted by admin on October 18, 2011

 

En tur til Designa køkken for at se deres forslag til vores nye køkken. En mindre fejl i målene blev rettet og det ser dog stadig fint ud. Med en ø der kan flyttes hvis det bliver nødvendigt kom også med på tegningen. Vi har dog ikke bestemt os for noget bestemt, men Designa har helt klart ramt rigtigt. Nu skal vi så til 2. møde om et par uger, og der får vi så prisen på det. Vi ved godt det ikke er billigt, men er det det vi gerne vil ha', ja så er det nok også det vi investerer i.

 

Vi kom lidt sent fra Designa, og skulle lige have handlet lidt inden, så det er begrænset hvad der er sket derude i dag. B&B havde fjernet gulvet i stuen, og vi prøvede at banke et hul i den underliggende beton. Her var der et tyndt lag beton, og så ellers bare sand under. Så isolering skal man kigge langt efter. Men nu der er et fint lag sand, kan det jo bruges til ny terrasse. Om det også er gældende for de andre rum ved vi jo så ikke.

 

Vi fik kørt den gamle vaskemaskine ud fra bryggerset så B&B kan afmontere skabe mv. Her fandt vi en del sjove installationer. Fx. var vaskemaskinen ændret så den styrede en magnetventil på vandrøret. Den indbyggede var sikkert gået i stykker. Og Vandvarmeren - ja, jeg kan ikke lige gennemskue hvad der er lavet med den, men det er hvertfald ikke standard.

 

Træ- og gipsloftet er fjernet i soveværelset. Så planen for i morgen er:

Dan afmonterer begge badeværelser.

Jette vil fjerne loftet i forgang, og begge badeværelser.

Oprydning og samling af værktøj.