Home > 2011-10-19

2011-10-19

Posted by admin on October 19, 2011

 

 

I dag fik jeg købt 6 soldater til at understøtte spærene. Det er lidt underligt at der er en bærende væg, når det er gitterspær. Og et spænd på 7½ meter burde ikke være noget problem. Men indtil videre sætter jeg dem nu alligevel op, når væggen skal væltes i weekenden.

 

Jeg måtte også have fat i nogle nye stropper til at sikre læsset på traileren. De andre var blevet slidt og skæve, og var næsten umulige at åbne igen. Så denne gang blev det nogle lidt bredere - de et lettere at rulle op, og de filtrer ikke så let.

B&B fik ryddet bryggerset. Det var lige så svært som skabet i soveværelset. Det ene skur blev ryddet så skabene kunne komme derind at stå.

Jette begyndte at rydde op i værktøj og alt det der ellers altid kommer til at flyde rundt omkring. Vi fik samlet de sidste to projektører og kompressoren.

Loftet i det store badeværelse klarede Aleksander, og Natascha løsnede toiletterne. Jeg fik så den udsøgte opgave at køre dem ud :-$

 

Vi skulle lave nogle kontrolmål til arkitekten, men havde ikke lige set at der var en tegning med i mailen, så det skal vi have målt om. Det er nok også lettere at gøre om dagen, frem for en sen aften med lommelygter.

 

Det blev heller ikke så meget i dag, og vi holder en fridag i morgen torsdag. Der er jo også en husholdning (siger Jette) der skal passes..

 

Men fredag har jeg fri fra arbejde - og Jette tager nok også fri - så der kan vi igen tage fat. Mandag er også en fridag for mit vedkomne, så mon ikke der sker en hel del i weekenden.

 

De næste dages plan er som følger:

Lofter i det lille badeværelse og bryggers skal fjernes.

Mursten fra forgangen skal hakkes fri og gemmes (Jette)

Vægfliser skal fjernes i begge badeværelse (Nicolai)

Vandforsyning skal afbrydes.

Fyr skal demonteres (uh, nu bliver der koldt) (Dan)

Vandvarmer og rør skal fjernes fra bryggers (Dan)

Skorsten skal nedbrydes oppefra.

Nye Decraplader skal indkøbes til at dække hullet fra skorstenen.

Radiatorer mv skal skæres ned (Dan).