Home > 2011-10-22

2011-10-22

Posted by admin on October 22, 2011

 

Så blev det lørdag. Vi var en tur i Bauhaus, da de fliser vi havde kik på, var på tilbud sidste dag i dag. Vi tog så en hurtig beslutning, og bestilte 150 m2. Desuden fik de solgt os noget lim og fugemasse. De bliver ikke engang leveret, men jeg må så hente dem af nogle gange. Der er nok ca 3-4 tons.. Jeg kan have 1000 kg på traileren og 600 kg bag i bilen.

 

Nå, men tilbage i huset og begynde på dagens arbejde. Nicolai blev sat til at banke fliser af væggen i det store badeværelse. Jette skovlede fliser ud i traileren, og læssede også den der lå i garagen fra sidste gang. Jeg havde tappet vandet af fyret og løsnet alle radiatorerne. De fleste kunne jeg godt bære ud, men den store i stuen og den i soveværelset, måtte Jette hjælpe med. Den i soveværelset baksede vi ud gennem et hul jeg lavede i væggen ;-) Så skulle den ikke bæres så langt...

 

Forgangen er bygget af gule mursten magen til facaden. Så dem skal vi prøve at gemme nogle af, til at mure fordøren til, og sikkert også nogle vinduer. Det gik vi i gang med at banke ned. Først en lille væg af leca. Og så ellers skære fra begge sider med en diamantklinge, så vi kunne få en række mursten ud. Da de var væk kunne et par skub vælte den øverste del av væggen, og på den måde fik vi en hel m2 ned på en gang. Næsten ingen mursten gik istykker på denne måde. Derefter var det bare at mejsle resten ned med mejsl-hammeren. Jette har siddet og renset over 50 mursten, men der mangler mindst 100 mere ;-)

 

Jeg er begyndt at skille de utallige rør af der sidder ved fyret og varmtvandsbeholderen. Og måtte finde en slange i udhuset - for der er godt nok meget vand i sådan en beholder... Vill bare have lukket det ud på gulvet, men faldet på gulvet var ikke den rigtige vej..

 

Vi fik også besøg af Jettes søster og svoger. De havde "glemt" arbejdstøjet, så det blev kun til en snak og rundvisning..