Home > 2011-10-23 (B)

2011-10-23 (B)

Posted by admin on October 23, 2011

 

 

I morges var det svært at komme ud af sengen. Af en eller anden grund var kroppen meget træt.. Men det lykkedes da ved halv ni-tiden... Lidt hurtigt morgenmad og så afsted. Vi kender snart turen. Jeg startede i huset, og Jette fortsatte ind til Aalborg for at hente 3 stk varmeblæsere. Nu fyret er pillet fra, er der mega koldt om morgenen. Harald Nyborg havde tilbud på 2kW "industri varmeblæser" til 188.-. De er meget robuste og jeg tror de kan holde til alt det støv der kommer under ombygningen. Desuden skulle vi bruge nogle flere arbejdshandsker. Og så kom der lige en radio med i kurven. Det kan hurtigt blive lidt stille hvis man ikke hamrer og banker.

 

Jeg fortsatte med at pille varmtvandsbeholderen ned, og også alle de andre rør. Fyret blev skåret fri for det sidste tykke rør i gulvet, og det blev rykket ud fra skorstenen. Nårj, ja, der skulle lige pilles en hel del isolering af først.

Da der hængte en del kabler ned fra loftet, besluttede jeg mig for at bruge en halv times tid på at koble resten af installsationerne fra, så der nu er eet kabel med strøm på. Resten er taget fra, så vores garageporte kører via en forlængerledning..

 

Jeg har hakket halvdelen af skorstenen væk i bunden, og væltet væggen ind til soveværelset. Og så væltede jeg også det lille badeværelse...

 

Forgangen..

Jette renser mursten til en forandring. Der er renset 100 stk nu.

 

I en af minie pauser fra støvet, kunne jeg ikke dy mig for at fjerne den busk/træ der stod på hjørnet...

 

 

Vi stoppede lidt tidligere i dag. Vi er jo lidt foran planen - det gør jo ikke noget.. Men jeg springer min feriedag over i morgen, og så kun lave lidt efter arbejde. Vi er hvertfald godt brugte nu. Og jeg har skadet min 4. tå på højre fod. Så det er ikke helt så sjovt at gå rundt nu. Jeg tror det er neglen der er lidt betændt..