Home > 2011-10-26

2011-10-26

Posted by admin on October 26, 2011

 

 

Vi har holdt et par dages fri. Men var forbi en tur i går for at starte på tømning af garagen. Aldrig har jeg set så mange forskellige kemikalier. Alle flasker og bøtter blev samlet i en murerbalje og sammen med alle hylder/skabe, læsset på traileren. Så må vi se hvornår den kommer på losseren.

 

Fjernvarmeforsyningen var en tur forbi for at se hvad de skal have lavet af opgravninger når vi og naboen skal hægtes på. For det er jo meget billigt i Skørping. Selvom vi skal have sat en brændeovn op, bliver det kun til hygge.

 

Jeg fik også bestilt isolering, rionet, kloakrør og varmerør til gulvet hos Svendsen i Kongerslev.

 

Den endelige tegning er tæt på nu. Et værelse skal gøres lidt mindre, så der bliver 40 cm mere stue. Og køleskabs-"vinge" skal vendes, så køleskabet åbens ud i køkkenet. Men er lidt i tvivl om køkkenbordet også skal rykkes lidt tættere sammen - det vil give lidt mere plads i spisestuen. Man bliver nok aldrig helt tilfreds....

 

På lørdag tager jeg en uge til Frankrig, for at arbejde. Og weekenden efter skal vi til nogle fester/fødselsdage, så der sker nok ikke så meget de næste dage.

 

Vi skal have bestilt en container til murbrokker så den er der den 11/11, for jeg får en minilæsser/bobcat den weekend. Så skal der  arbejdes igennem med at få alle vægge og betongulv ud. Derefter skal der lægges kloak og andre rør og isoleringslaget skal på plads. Så er vi forhåbentlig klar til at støbe 2 uger efter.

 

Men indtil da, skal skorstenen ned, og væggene skal væltes, så vi ikke skal bruge tid på det den weekend. Gulvet skal også lige bankes lidt op, men det ser ikke ud til at det er specielt tykt, så bobcatten kan nok klare det..