Home > 2011-11-11

2011-11-11

Posted by admin on November 11, 2011

 

Ville hente maskiner i morges, men det viste sig så at mortorbøren med læsse-skovl var lejet ud til anden side. Og minsanten om ikke betonhammeren var i stykker. Så den måtte jeg lige vente på blev rep. Men jeg var hjemme 10:15, så nåede lige at få læsset af og startet på at banke fortrappestenen op. Den er støbt i 50-60 cm ned i jorden. Så det tager lidt tid. Og så kraftig er den nu heller ikke kan jeg se. Men meget bedre end den elektriske. Og så kan man jo sidde ned og arbejde... Det bliver det ikke dårligere af.

 

B&B kom omkring kl 13. De gik straks i gang med at flytte de 28 pakker med gulvisolering. De var læsset af på vores lille vendeplads, så de måtte flyttes ind i haven. De vejer næsten ikke noget men er meget uhåndterlige - fylder næsten en kubikmeter hver.

 

Neden under lå så 12-14 "ark" rionet på 250x500 cm. De blev også båret ind og stillet op ad husmuren. Jette kom med mad til mig, og gav en hånd med de rio-net. De er også uhåndterlige.. Men nu står de pænt op ad huset. Jette siger vi skal have dem byttet, for de er helt rustne ;-)

 

Jeg var startet på at køre brokker ud fra huset - men læssede motorbøren med en skovl da det var det letteste. Snart kom både Birthe og Jette ind for at hjælpe. Vi nåede faktisk lidt over halvdelen af grundplanet. Men der ligger en grusom dynge brokker fra skorstenen i den anden ende. Håber ikke det er helt så slemt som det ser ud til...