Home > 2011-11-12

2011-11-12

Posted by admin on November 12, 2011

 

Vi startede ved 9-tiden i dag. Det er godt nok koldt om morgenen - is på bilruden. Så vi må jo arbejde os til varmen. Det er jo også meget let  med alt det der skal køres væk.

 

Vi fik fyldt den første container, og den anden er ogå næsten fyldt nu. Lågerne skal lukkes og der skal fyldes op med "håndkraft". Men så er de også fyldt med top. Det vejer jo ikke så meget - det meste er lecablokke og lidt mursten.

 

B&B har været her hele dagen. Børge har pillet skydedøren ned, og lavet opklodsningsklodser til rionettet når det skal lægges. Birthe har hjulpet med at læsse brokker. Jeg tager sgu hatten af for deres hjælp!

 

Her ved 17-tiden løb motorbøren tør for benzin, så vi måtte stoppe der. Men alle brokker er kørt ud...

 

DFJ-kedlen er læsset på motorbøren - og vi ved ikke lige hvad vi skal stikke op med den. Den har været til sag i Gul og gratis for 500.- der var en der gerne vill have den, men hoppede fra i dag. Så den skal nok ud til gammelt jern nu.

 

Vi fik startet på betongulvet. Troede at minigraveren kunne brække det op hvis der blev banket huller her og der, men nej, den er åbenbart ikke stærk nok... Så vi skal have lavet flere huller i morgen...