Home > 2011-11-14 (B)

2011-11-14 (B)

Posted by admin on November 14, 2011

Æv, æv, æv. Vi blev ikke færdige med at banke gulvet op i denne weekend. Og som før skrevet skal vi en masse andet de efterfølgende weekends, så vi er gået lidt i stå. Eller hvertfald med gulvet..

Det blå felt er hvad der er hakket op - men kun på halvdelen er der kørt beton-brokker ud. Resten ligger der stadig.

Det er meget forskelligt hvordan gulvene er bygget op:

Stuen var beton uden underliggende isolering. Tykkelsen varierede mellem ca. 5 cm og 12 cm.

Det store køkken: Et slidlag øverst på ca 3 cm, derunder 5 cm Leca (blokke), og nederst 10-15cm  (måske mere) beton.

Værelset: samme konstruktion som køkkendet, men heldigvis ikke helt så tykt.

Badeværelset: Mosaik og beton på ca 5-7 cm. Derunder sand med varme-rør, som ligger løst. Derunder 3-5cm beton. Ingen isolering.. ??

Soveværelset: Som stuen.

 

Glæder mig til at se bryggerset...

 

Hele garagen er også hakket op, og stumperne ligger der stadig. Jeg fik også hakket et stort hul i soklen til fjernvarme. Men ikke gravet op til den. Sandet i garagen er så løst at det faldet sammen med det samme. Så der skal hældes en del vand på inden det kan lade sig gøre. Udenfor er der umiddelbart grus, men jeg ved ikke hvor langt ud fra huset det er. Nu må vi se hvornår fjernvarmen er klar til at grave ind - måske samtidigt med vi skal have maskinerne igen... Eller jeg kan "stjæle" deres når de graver i vejen...

 

Der er selvfølgelig en masse andre ting der skal laves: Mure de to døre og porten til. Lægge nogle Decra-plader på der hvor skorstenen var. Afdække den "lille" dør, så vi kan få lidt varme på indenfor. Det bliver snart koldere - meget koldere. Det er ikke til at arbejde hvis man fryser. Indtil videre skal der køres gulvstykker ud i containeren med en alm. trillebør...

Den ene container blev hentet i morges - 12800 kg. Så der er da kommet lidt ud. Den anden står der endnu - ved ikke om han har misforstået at vi gerne ville have en stående i de næste uger..  Og så ligger der en stor dynge på vendepladsen..

 

Maskinerne er læsset på en iøvrigt meget lille trailer, men sætter man motorbøren på tværs, kan minigraveren lige være bagved. Skal afsted kl. 6:30 i morgen, så de kan få det tilbage kl 7.