Home > 2011-11-22

2011-11-22

Posted by admin on November 22, 2011

 

Ja, så er det snart længe siden vi sidst har lavet noget specielt i huset. Jeg har af og til været nede og rydde lidt op, og flytte lidt rundt på ting. Men ikke sådan rigtigt.

 

Der er lagt en presenning i hullet efter skorstenen, en plante er gravet op, og noget af hækken er fjernet. Ikke det helt vilde. Men vi har også været til to julefrokost'er i weekenden.

 

Her i ugen har B&B været der nogle gange. Birthe har snart kørt alle de løse betonklumper ud med en trillebør. Børge er i fuld gang med at finpudse (altså hakke de sidste halve mursten ud) omkring døren, så der kan mures op.

 

Tegningen er kommet fra arkitekten, og den er printet ud i storformat. Det må være den vi kalder den endelige tegning. Men der kommer jo nok nogle småjusteringer hen af vejen - anyway.

 

Men der er bestilt en minilæsser (bobcat) med betonhammer til weekenden. Der står allerede en container klar. Men skal nok have bestilt een mere - bare for en sikkerheds skyld - om ikke andet kan vi fylde gamle fliser og kampesten i, fra haven. Så er der nogle af læserne der mangler brugte store fliser, mursten, tagplader, kampesten og sådan noget, så er det altså inden søndag eftermiddag.

 

Jeg har også investeret i en brugt 300 litets tvangsblander. Den skal hentes i morgen, eller torsdag. Skal jo snart i gang med at sætte skillerumssokler og sikre at der ikke er huller i den yderste sokkel. Der skal også snart blandes mørtel til facade- og bagmur. Nogle af de gamle døre og vinduer skal mures til, og nye huller skal laves.

 

Jeg skal have bestilt vand- og elektrikker-rør til at lægge under isoleringen når den tid kommer.

 

Billeder og mere tekst kommer nok først i weekenden...

.