Home > 2011-11-28 (B)

2011-11-28 (B)

Posted by admin on November 28, 2011

 

Weekenden gik med at fjerne beton. Den lejede bobcat kunne selvfølgelig ikke køre i det løse sand, så da alt var banket op, og det skulle køres ud, viste det sig at det var næsten umuligt at bevæge sig rundt. Så vi måtte til det manuelle arbejde med at håndlæsse den.

 

Sjovt nok, var bryggersgulvet lagt i flere omgange. Noget var isoleret, andet ikke. Og der hvor fyret stod, var der støbt i rimelig dybde - med iblandede murbrokker. Heldigvis havde de sparet på cementen, så det var ikke specielt stærkt.

Vandstikket blev savet over, så nu er vi uden vand. Men røret skal jo flyttes, og det var i vejen for kørslen. Så efter at have lukket for vandet savede jeg det over med en fuksvans. Vandmåleren er gemt til senere geninstallation. Den er vist rimelig ny...

 

Under vejs under mine bestræbelser i at få bare lidt kørt ud med bobcat'en, gravede den sig ned og hang fast på en af skillerumssoklerne. Det lykkedes dog at få den fri uden fremmed hjælp, vha. nogle betonklumper under hjulene. Men jeg opgav til sidst.

Jette kom til hjælp med at håndlæsse - hele søndagen. Men så er der næsten heller ikke mere beton. Og der er to fyldte containere igen.

 

Så næste skridt er at få de ca. 40 kbm sand ud i haven. Det skal bruges til at udbygge terrassen med til foråret/sommer. Vi har tænkt lidt over hvordan det skal foregå, nu det ikke er muligt at køre derinde.

Vi tror det ender med at vi lejer en minigraver igen, og et transportbånd. Transportbåndet sættes ud af et vindue og minigraveren kan så trække sandet af i den højde det skal være i, og læsse det på båndet.

 

Jeg fik også lige reddet alle isoleringspakkerne ind inden det blæste helt op søndag eftermiddag.

Startet med at bryde beton op med bobcat'en. Det er noget den kan..

Men at køre det ud kniber lidt mere...

Det gjorde det så heller ikke bedre at det regnede og forhaven blev til en stor mudderpøl..

Over og under: Så langt er vi så nu. Der er 26 pakker med flamengoplader til isolering. Heldigvis blæste de ikke væk da de var udenfor.