Home > 2011-12-16

2011-12-16

Posted by admin on December 16, 2011

 

Fredag igen, allerede..?? Det går godt nok stærkt med ugerne.. Nå, men vi har afsat weekenden til at få noget gjort.. Det er snart ved at være vinter - eller det kan blive rigtig vinter nårsomhelst. Og så længe dør- og porthuller står åbent, er det ikke lige sagen at det begynder at fyge med sne eller regne/hagle.

 

I dag var vi omkring Vordingborg køkkener for at se deres forslag. Det var - efter min mening - ikke særligt professionelt. Skabene over amerikanerkøleskabet passede ikke med de gennemgående linier i resten af køkkenet. Køkken-ø'en havde ingen sokkel, så man kunne se hjulene. Det samme i bademiljøet.. Så det tror jeg vi har droppet på forhånd.

 

Så kørte vi omkring BAUHAUS for at se på afløbsriste til badeværelser og bryggers. Men de havde kun nogle underlige modeller. Men også de der nye til at sætte i kanten op mod væggen. De er godt nok pæne, og det er prisen også.. Så den tænker vi lige over een gang til.. Lejede en "mindre" betonhammer til de manglende 4-5 meter sokkel.

 

Så en tur i IKEA igen, for at se køkken der. Vi havde på forhånd lavet en model på deres webside, så det skulle lige tilpasses så det hele hænger sammen. Det eneste problem var så også overskabene. De kunne kun fås i 60cm bredde, og vi skal bruge 90cm. Så der skal vi også lige tænke lidt... Men det er jo en helt anden pris, så "det gør ikke helt så meget at der skal bruges lidt ekstra arbejde på denne del". Samme køkken i næsten samme look, koster kun 40 % af det andet...

 

Hjemme igen, og fik spist et Jette-lavet stjerneskud. Så i bilen og ned for lige at rigge betonhammeren til, og se om den overhovedet kunne banke bare lidt af soklen. Der må jeg sige at jeg blev positiv overrasket. Den vejer kun 17 kg, men den slår godt nok til. Det kan også mærkes i mine håndled, men det tog ikke andet end ca. 3 kvarter, hvor de første par meter havde taget mindst en time med den store (defekte) på 37kg. Og den var rimelig uhåndterlig. Kan nok kun bruges til gulve. Men den lille bankede lystigt betonen i stykker.

 

I morgen kommer Birthe, Børge og Natascha. Børge skal i gang med kloakkerne igen. Men inden skal jeg have hentet nogle bøjninger mv. Jette, Nicolai, Birthe og Nat begynder nok at køre sand ud.  Brokker og sten skal bare på traileren når jeg kommer hjem igen, så bruger vi den til at køre op til containeren med. Så er det også lettere at skovle over i containeren bagefter.