Home > 2011-12-29

2011-12-29

Posted by admin on December 29, 2011

 

Ja, så blev det tid til en lille opdatering. Julen er ovre og dermed også julefrokoster mv. Ikke at jeg ikke kan li lidt hygge, men lige nu, hvor vi står i et større projekt, er det jo ikke tid der er mest af..

 

Nå, men lidt er der da sket.

Jeg har grovplaneret gulvet, vibreret det, og er nu i gang med at rette helt præcist af. Når isoleringen skal lægges er det vigtigt at sandet er helt plant. Hvis man lægger to lag isolering, forskyder man samlingerne, så evt små revner dækkes at det andet lag. Nu lægger vi så kun et lag - 250 mm D80  Danpor special-isolering, der stadig vil overholde en U-værdi på 0.12. Nå, men så langt er vi ikke endnu. Vi har fået leveret vand"rør" og elektrikerrør til at lægge under isoleringen. Der skal så laves huller i skillerumssoklerne til alle de rør der skal trækkes.

 

Og soklerne skal snart sættes. Vi regner med at måle op til dem i morgen. Om vi får gravet render til dem i morgen også ved jeg ikke - der skal også købes krudt til nytårsaften ;-)

Så er den gamle "pæne" indgang muret til med bagmur i 10 cm Lecablokke. Huller fra brandvæggen mellem de to lejligheder i loftet er lukket med 200 mm rockwool (indtil videre - hele loftsisoleringen skal lægges om, da det ligger meget ujævnt).

Der er leveret et lille læs støbemix til at lave bund under soklerne, og til at begynde gulvstøbningen med. Vognmanden kan alligevel ikke have det hele på et læs, så er det bedre at få det halve nu - så kan jeg altid justere på det sidste læs.

 

Planen for de næste dage:

Færdiggøre afretningen af gulvet.

Grave ud til skillerumssokler

Sætte skillerumssokler

Trække elektrikerrør og koldtvandsrør.

Lægge friskluftsrør til brændeovnen

Lægge sugerør til centralstøvsugeren.