Home > 2012-01-10

2012-01-10

Posted by admin on January 10, 2012

 

Skulle have været til et møde i Hjørring, men det blev aflyst i aftes. Så nu havde jeg jo taget en feriedag, så jeg brugte dagen i huset :-)

 

Søndags startede vi med at lægge el-rør ud. Der skulle godt nok bruges mange meter. Så i dag blev der flyttet et par stikkontakter, og rørene blev gravet lidt ned i sandet. Jeg stødte på nogle af de sokler vi lod stå, så der skal lige bankes lidt beton op igen-igen.

 

Her til aften, skulle der lige lægges et par isoleringsplader ind på gulvet i stuen, for ligesom at se om det kunne virke. Det er godt nok ikke let at få rettet sandet af 100 %. Er der bare en lille lukne eller top, på et par milimeter, kan man se isoleringspladerne gaber. Tror ikke jeg vil anbefale andre kun at lægge eet lag isolering. Der hvor det gaber, er der jo ingen isolering - selvom det kun er 0-3 mm. Og i hjørnerne mellem pladerne er der også huller - ca 8-10 mm. De kan let fyldes med skum, men hvorfor er de ikke helt skarpkantede?

 

Skal have fat i nogle 50 mm plader til kanterne. Specielt i stuen er der mange udspring og ujævnheder. Så vil jeg bruge pladestykker og skum til at få det helt tæt.