Home > 2012-01-14 (B)

2012-01-14 (B)

Posted by admin on January 14, 2012

 

I dag har vi været i gang alle tre. Nicolai kom da han fik øjne, men vågen var han ikke ;-)

 

Jette og Nicolai startede dagen med at rydde op - jeg har ikke lige haft tid (!) til at fjerne affald mens jeg har lagt el-rør. Så der var lidt rodet, og traileren var brugt som sorteringsplads. Derefter gik de igang med at fjerne lidt sand der var blevet til overs i stuen.

 

Jeg fil lavet det sidste el-rørarbejde, og derefter skulle jeg have boret et 130mm hul i soklen i stuen til friskluftindtag til brændeovnen. Det gik fint - bare der var en lille stråle vand rettet mod kerneboret. Men det går godt nok langsomt. Ca. to timer tog det at bore igennem 32 cm sokkel og udvendigt puds.  Men det blev et "flot" hul.

Jette og Nicolai var startet med at bære isolering ind i stuen. De begyndte også på at skære ud til diverse udspring og el-rør i kanterne. Ved halv fire-tiden kom Natascha og Aleksander en tur forbi for at se til os.

Da de kørte tog Nicolai og Jette også med. Så jeg måtte fortsætte selv.

 

Jeg fortastte med at lægge isolering ud, og fik også lagt røret ud til centralstøvsugeren. Men bagefter kom jeg til at tænke på at røret ikke skal ligge under isoleringen. Det vil give kondensproblemer. Så det skal laves om. Heldigvis er det kun lavet en lille meter.

 

Og endelig er her nogle billeder: