Home > 2012-02-05 (B)

2012-02-05 (B)

Posted by admin on February 5, 2012

 

Så skal jeg love for at det pludselig blev meget koldt.. Vi fik dækket vores vandstik/vandmåler ned med noget isolering, og sat varmekanonen til at holde det frostfrit. Men sådan skulle det så ikke være alligevel. Varmekanonen svigtede på grund af at diesel'n blev for kold til den kunne suge det op og holde en flamme. Den koblede fra. Vandet frøs og vandmåler og hovedventil frøs i stykker. Da vi så fik gang i varmekanonen igen ved at hente 10 liter frisk "vamt" diesel på tanken, tøede vandet op, og da hanen var frostsprængt, sprøjtede der en fin stråle vand ud. Heldigvis vidste vi det jo, så jeg var forbi et par gange for at se hvordan det stod til. Fik lukket for vandet - og der kan man vist sige at heldet var med os. 10 centimeter ved siden af stophanen i indkørslen er der stillet en mørtelbox. Havde den stået 20 cm længere mod syd, havde vi haft et problem med at få lukket for vandet.

 

 

Men ellers går det fremad trods kulden. Har fået sat kantstrimker op hele vejen rundt. Så det er nu mest nogle småting der mangler inden vi kan få støbt. Vi har vedtaget at vi får leveret færdigbeton. Specielt nu hvor alting er frosset, er det den eneste løsning. Vi kan dog ikke støbe lige nu grundet de meget lave temperaturer, men så snart det kommer i nærheden af frysepunktet i nogle dage, er vi klar.

 

Der mangler "kun":

Rionet i teknikrum.

Klodser under rionet i teknikrum, gang og bryggers.

Forskalling for sænket gulv i de to brusenicher.

Fjernelse af skum der ligger rundt omkring.

Jordforbindelse til rionet.

 

Når dette er lavet er vi helt klar til en omgang beton. Der skal leveres ca. 16-17 m3.

 

 

Vi har installeret en centralstøvsuger, men da vi også havde planer om at investere i en robotstøvsuger til den daglige støvsugning, besluttede vi lige nu at købe den nu. Så kan de holde vores rækkehus rent indtil vi flytter.

Vi købte et "sæt", altså en støvsuger og en gulvvasker hos Roboteksperten.dk. Se mere ved at klikke på deres reklame-banner herunder.