Home > 2012-02-07 (B)

2012-02-07 (B)

Posted by admin on February 7, 2012

 

Wiii, så modtog vi vores robotter:-)

 

En iRobot Roomba 780 og en Scooba. Købt hos RobotEksperten.dk.

 

Fik prøvekørt Roomba'en med det samme, og selv om vi havde støvsuget i søndags, fik den alligevel samlet en hel "beholder" op. Okay, det meste var så kattehår, men en hel del sand og diverse kiks og andet smulder..

Scooba'en blev fyldt med sæbe og vand, og sat ned på køkkengulvet. Trykkede på start, og den begyndte at køre i cirkler - større og større. Når den ramte en forhindring skiftede den retning. Præcis som den skal. Efter en lille time var gulvet vasket og næsten tørret.

 

Okay, jeg kan selvfølgelig godt vaske det gulv hurtigere selv - ligesom man kan vaske op hurtigere end en opvaskemaskine. Men så kan vi jo lave noget andet eller hygge i stuen, imens den vasker...