Home > 2012-03-16


2012-03-16

Posted by admin on March 16, 2012

 

Længe siden sidste opdatering, så her er lidt nyt, selvom det er uden billeder...

 

Sidste weekend var vi begge en tur i Angers, Frankrig. Jeg skulle arbejde en dags tid, og så hjem igen. Det er en lang vej, men for at være uafhængig af fly-tider mv, var det igen i bilen. 1700 km hver vej...

 

Nå men jeg havde så fri onsdag, torsdag og fredag i denne uge, så der er blevet muret en del.

 

Det er som sagt, ikke det at lægge stenene, men mere alt riggen til og af, der tager tiden. Men nu er det første hjørne muret op - ca 5½ meter væg. Sammen med en del oprydning og delvis arbejde og møder, er der nu klar til at "mure" derudaf. Har brugt eftermiddagen på at rydde op, spule gulvet og gøre klar til i morgen. Så skal der startes op de næste ca. 14 meter væg.

 

Skal på losseren med en trailerfuld brokker og andet affald fra de sidste ugers roden rundt med oprydning og opmuring. Vi er begyndt at køre affaldet direkte ud i traileren, frem for at dynge det op i haven. Så tager vi det lidt af gangen.

 

Der kommer sikkert billeder på søndag :-)