Home > 2012-03-17 (B)


2012-03-17 (B)

Posted by admin on March 17, 2012

 

I dag har vi fået en hel del fra hånden.

 

Startede dagen med at rydde lidt op, og sætte hjørnestolper til at holde snore. Det tager også en del tid at få dem helt i lod.

 

Halv 10, kørte vi på lossepladsen med et læs brokker, coladåser og en spandfuld asbest (fra aftrækskanaler). Derefter en tur til Svendsen i Kongerslev, efter to paller mursten. Skulle jo nødig løbe tør her i weekenden.

 

Hjemme igen, kom Nicolai for at hjælpe med at læsse mursten af traileren.

 

Vi opdagede så - lidt for sent - at den ene palle mursten var en anden type, og desværre 3-5 mm bredere og længere. Jeg opdagede desværre først det med bredden, da jeg fik et par af de "gamle" mursten lagt oven på. Men så var de jo brede jo allerede muret ind, så jeg regner med at det kan skjules under vandskuringen. Det er jo kun de to første skift der er kommet nogle med. Jeg kan så bruge de brede på nogle af de små vægge - fx. i det lille badeværelse/teknikrum.

 

Ved 13-tiden kom jeg i gang med at lægge lidt sten. De første to skift går laaaangsomt, med alle de tilpasninger og med at finde ud af hvordan stenene skal ligge for at de går nogenlunde op. Fik også sat nogle hjælpestolper til dørhuller.

 

Jette og Nicolai startede også på at montere stållægter på endevæggen.

 

Nå men i morgen kan jeg mure fra morgenstunden, så jeg håber at få lagt nogle skift. Det er jo en lang mur, med mange hjørner og døre, så der er ikke bare lige sådan - jeg er jo stadig amatør-murer...

 

Nedenfor nogle billeder fra i aften :-)