Home > 2012-04-06 (B)


2012-04-06 (B)

Posted by admin on April 6, 2012

 

Så blev det jo Påskeferie, og vi er selvfølgelig travle i huset. Det går faktisk meget fint fremad lige for tiden. Bliver dog rimelig ofte afbrudt i det jeg laver af kald fra mit arbejde lige for tiden. Der er nogen der ikke kan finde ud af at ringe til vores vagtnummer, men absolut ringer til mig nat og dag. Det er jo ikke meningen at jeg skal supportere slutbrugere - kun vors supportere og admins.

Nå, men jeg har da fået muret en del, og Jette har fået sat nogle gipsplader op. Men det er ikke til at gøre noget færdigt, så længe alle skillevægge ikke er færdige. Jeg skal også montere forfradåser til stikkontakter mv.

 

Vi har bestilt nye vinduer og døre til hele huset - hos sparvinduer.dk.

 

I går fik jeg vandskuret en af væggene - mest lige for at se resultatet. Det kommer til at se nogenlunde fint ud.

 

I dag blev jeg næsten færdig med murene omkring teknikrummet (bryggers, teknikrum og gæstebadeværelse).

 

Jette og Aleksander har båret gipsplader ind i stuen. Jette har også fået ryddet en hel del op, fejet og hjulpet med at pille stillads ned. Så nu er der næsten helt beboeligt ;-)

 

I morgen Vil Jette en tur på lossepladsen med affald, en tur ud efter noget isolering og måske nogle sække cement. Vi skal have støbt gulvet i brusenicherne, muret videre og vandskuret, så der går jo lidt cement til. Der er kun nogle få sække tilbage af den palle jeg fik sidste år.

 

ONreVISION