Home > 2012-07-22 (B)


2012-07-22 (B)

Posted by admin on July 22, 2012

 

Så startede vores ferie. Og nu står den på husarbejde de næste 3 ugers tid. Så når ferien er ovre, er vi forhåbentlig også kommet rigtigt langt - måske så langt at vi kan slappe llidt af den sidste weekend...

 

Nå men status er:

 

Birthe og Børge sætter glasvæv op, og er færdige med soveværelse og Nicolais værelse. I stuen er den ene væg tapetseret med glasvæv.

 

Jette har malet soveværelse og noget af gangen. Og Nicolai kom for at hjælpe med at male sit eget værelse i dag.

 

Jeg har brugt meget tid på at montere de to væghængte toiletter, mest fordi at det ikke rigtigt passer sammen - altså der hvor de skal være er afløb mv. ikke lige der hvor det burde.. Eller skal vi sige at vi ikke har afsat afløb efter noget bestemt. Og så kan afløbet fra toilettet ikke lige tilpasses. Men efter en tur i Bauhaus, fik vi et andet afløbsrør til det ene toilet, og nu kan det så tilpasses.

 

Toilettet på det lille badeværelse er monteret.

 

I den kommende uge skal vi have ryddet op udenfor - der ligger alt for mange brokker mv. Håber vi kan få en bobcat og en container tirsdag+onsdag.

 

Her er lidt billeder..