Home > 2012-08-07 (B)

2012-08-07 (B)

Posted by admin on August 7, 2012

 

Ny uge er begyndt, og arbejdet skrider fremad. B&B er startet med at sætte lofter op (i sidste uge) - og nu er de tre værelser færdige. Det er næsten ikke til at se at der er en loftslem..

 

Birthe (Mormor) fik en ordentlig en på hovedet af loftslemmen, der pludselig ikke ville være åben mere. Da trappen var afmonteret, var lemmen meget lettere, og fjedrene havde fået overtaget, så et lille skub til lemmen, forårsagede at den slog op. Uheldigvis havde Birthe højre kind lidt for tæt på. Så man kan jo sige det er den første arbejdsskade der er sket.

 

Vi har skiftet bagdøren i bryggerset, og sat gipsvæg op rundt omkring.

 

Varmeslangerne til gulvvarmen er rettet til og bundet fast til fordelerrøret. De skal senere monteres, når jeg er sikker på at fordeleren skal sidde hvor den sidder nu.

 

Loftet i stuen og gangen er rettet op. Det er godt nok meget der skulle lægges mellem nogle steder. Okay spærene har selvfølgelig også båret taget i over 40 år, så der er vel ikke noget at sige til at de er sunket nogle centimeter her og der. Men det ser ud af meget når man skal rette det op. Gangen var også rimelig slem, men det skyldes mest at der før var to lejligheder, og derved også to forskellige niveauer.

 

Her til aften er vi startet med rustikloftet i stuen.

Birthe (Mormor) får et ordentligt blåt mærke på kinden.

Gulvvarmerør

Stueloft

Loftslemmen i kontoret.