Home > 2012-08-21


2012-08-21

Posted by admin on August 21, 2012

 

 

Nu er det jo noget tid siden der har været en opdatering af denne blog. Ikke fordi vi ikke har lavet noget, eller har haft så travlt. Men alligevel. Vi har også været til en sommerfest, og lidt andet.

 

De tre ugers ferie gik selvfølgelig med at arbejde i huset. Nu er det jo også ved at være alvor - der er kun 3 ugers tid til vi skal være flyttet. Lejligheden skal være fraflyttet og rengjort den 15/9.

 

Men det positive er så at i dag har jeg slebet gulvet i stuen efter det blev spartlet i søndags. Desværre var det stadig meget ujævnt, så derfor måtte vi lige leje en gulvsliber. Der var nogle buler, der lige skulle slibes ned. Vinkelsliberen er alt for voldsom til at bruge. Den laver for mange spor. Så er en rigtig gulvsliber meget bedre. Vi lejede den hos Jan Dam i Aalborg. Det var også der vi har lejet bobcat mv.

 

Vi har i dag også lagt nogle fliser ud, sådan for at se hvordan de skal ligge i gangen.

 

Jeg er også i gang med at lave tegninger til kommunen. Har fundet et AutoCAD-klon, der stort set er en kopi af AutoCAD, men kun koster €245. Så skal jeg lige vende de gamle grå for at kunne tegne igen. Brugte AutoCAD for mange år siden for at tegne en have/terrasse.

 

Smeden kommer i løbet af ugen for at tilslutte varme mv til fjernvarmen, og sætte fjernvarmemåleren på.

 

Og elektrikkeren var her i morges for at se hvad der skulle til for at flytte måleren fra byggestrømtavlen til den rigtige tavle i teknikrummet.

 

.