Home > 2012-09-22 (B)

2012-09-22 (B)

Posted by admin on September 22, 2012

 

Det skrider fremad. Men der er stadig en hel del flyttekasser der skal pakkes ud. Og lister, kontakter og så videre, der også mangler.

 

Styring af lys er så småt påbegyndt. Man kan lave en masse (sjove) funktioner, og det er kun fantasien der sætter grænsen.  Der findes ogsp en "app" til telefonen, så man kan både styre lys, og se temperaturen i alle rum - uanset hvor man er. Smart hvis man er i tvivl om man glemte at slukke lyset da man tog afsted på arbejdet. Men indtil nu er der kun lavet den standard "sluk alt", på en taste i soveværelset. Så når man hopper i seng, kan man lige holde tasten inde i et sekund, og alt ikke vigtigt slukkes (tv, emhætte, lys og så videre). Fik også lavet en "find vej til toilettet"-knap, som lige tænder lidt lys i gangen..

 

Der mangler også en del oprydning - specielt på køkkenø og i bryggers.

 

Det skal vi nok have set på i morgen søndag.

 

ONreVISION