Home > 2012-10-07

2012-10-07

Posted by admin on October 7, 2012

 

Ja, jeg må hellere lige lave en opdatering, nu er det jo et par uger siden sidst.

 

Der sker ikke noget stort mere - nu er det mest de små ting, eller finishen.

 

Køkkenet er helt færdigt. I dag blev de sidste hylder (vinreol) monteret.

I fredags var vi ude for at tømme Ikea for skabe. 14 stk blev det til Og vi havde så booket en trailer, fordi det skulle regne. Det ville jo være dumt at komme hjem med en masse våde papkasser. Men det viste sig at den trailer vi havde booket - eller alle sammen - kun kan laste 275kg. Og det kommer man jo ikke langt med, når man har købt næsten et ton. Men det kunne godt være i den, så vi kørte lidt langsomt hjemad... Jeg spurgte efterfølgende Freetrailer, om hvorfor de ikke havde nogle der kunne laste mere. Nu er det jo et sted man køber store (og tunge) ting. Deres svar var at ikke alle må køre med de store trailere, og så skulle de til at kontrollere kørekort mv. Og så kunne man jo bare køre flere gange.. Ja, men det har vi jo ikke tid til...

 

Jette har samlet (med hjælp fra Mormor og Nicolai) Nicolai's skabe i dag. Nu skal vi lige have sat et afstandsstykke i siderne, så der er lukket helt omkring dem.

 

Jeg har sat spejlet op i badeværelset og trukket nogle ledninger - der manglede et par stykker i den føringsvej der gik til badeværelset. Og 7 ledninger i et 16mm rør - det er ikke sjovt. Heldigvis var det længste stykke kun ca 5 meter.

 

Børge og Mormor har monteret skabe og bordplade i bryggerset. De har også tapetseret det sidste omkring hoveddøren, så det er klar til maling.

 

Det næste der skal laves er et arangement til vaske- og tørremaskine, inkl. et højskab. Derefter er det det lille badeværelse.

 

 

 

ONreVISION