Home > 2013-04-21 (B)

2013-04-21 (B)

Posted by admin on April 21, 2013

Så kommer der lidt opdateringer igen til siden.

 

Vi er så småt begyndt på have/terrassen. Men først lidt om den forgangne tid:

 

Vi er blevet færdige indenfor, vand, varme, el og hvad der ellers har manglet er færdiggjort. Vi har godtnok en lille liste med småting der kan laves lidt hen ad vejen. Det er nu ikke lister og sådan, men en af tingene er at vi skal have sat gerighter op på dørkarmene. Det var ellers meningen at der blot skulle fuges med en hvid fuge, men det fugemasse jeg købte, viser sig at det "SKAL" overmales. Det er nemlig en mellemting af lyserødt/gult. Det ser ikke så godt ud på de hvide vægge og hvide karme.

 

Men nu til have-projektet.

 

Der skal graves en del jord af i forhaven, så der kan fyldes op med stabilgrus/sand. Jorden skal bruge i baghaven. Grunden skråner en del ned mod skoven, så her vil de ca 60 m3 hjælpe en del.

 

Men før der kan køre jord derned, skal der lige ryddes lidt op. Der er nogle bambus, underlige træer og en masse tørt ukrudt (sikkert blomster, men det er ikke noget vi vil beholde - mange af dem er faktisk meget giftige; Fingerbøl bl.a.)

Bambus
Berberis (av, av)

 

Så lørdag og søndag har vi fældet de små træer og klippet bambus'en ned, tilpasset/beskåret noget af det andet. Og ryddet en masse op rundt omkring.

I den næste uge har jeg lejet en minigraver og en motorbør på larvebånd, og skal have gravet rødder op. Maskinerne er lejet hos Maskinbutikken/Lejma.dk  til en ganske fin pris.

 

Men nu er bambus og træer kørt på genbrugspladsen.

 

En ovn kom til syne
FyrretrÊet mistede et par grene...
ONreVISION