Home > 2013-05-05 (B)

2013-05-05 (B)

Posted by admin on May 5, 2013

 

Så blev der gravet groft ud til terrassen. Haven grovplaneret og en masse sten, grene, buske og andet affald kørt væk. De mange sten (marksten/kampesten/natursten) blev givet til en her i Skørping. Han ville meget gerne have dem alle sammen, men havde hverken trailer eller mod på at låne vores ("jeg kan simpelthen ikke bakke med den"). Så vi læssede dem på vores trailer (med minigraveren) og leverede dem i hans indkørsel. Vi kom af med dem, og han blev glad. Ikke mindst skulle de ikke køres så langt som hvis de skulle på lossepladsen.

 

Jeg har fået gravet render til sokkelsten til kanten af terrassen. Det var godt nok hårdt at gøre det med en skovl. Det er lerjord - med enkelte store sten i. Og for det ikke var nok, skal renden jo graves lige op ad hækken, men dertil hørende rødder.... Men det gik nogenlunde alligevel.

 

I fredags var jeg en tur i Jem & Fix. De havde kampagne på nogle "Liniedræn" - Aflange riste til regnvand. Jeg købte 30 meter.

 

I går hentede jeg nogle længder kloakrør og en del fittings. Gravede en rende til en betonnedløbsbrønd og borede et 127mm hul i siden, lige over vandspejlet. I med In-Situ-gummiringen, og på nogle kloakrør. Dækkede dem til, men kom så lige i tanke om at jeg skulle have et kabel med ned til strøm i vores cylkel-/redskabsskur. Så måtte jeg jo grave lidt igen...

 

Fik kørt ca. 60 funda-blokke ud langs renden, og stoppede lidt tidligt. Jeg var godt nok træt - måske fordi vi havde været i byen med firmaet fredag aften.

 

I dag har jeg så fået sat ca. 22 meter sokkel. Eneste problem var at noget af kanten var skredet lidt ned. Det opdagede jeg så først da jeg havde lagt beton i bunden og skulle rette sokkelstenen på plads... Den kunne ikke lige være der. Men da soklen bliver dækket af terrassesten og 8-talssten, gør det ikke noget de ikke sidder helt på række. Jeg ville helst ikke til at grave for meget i kanten...

 

Jette har klippet noget af hækken ind mod naboen. Hækken var blevet 3-4 meter høj, så det var mest med ørnenæb og sav. Men nu ser det også pænt ud.

 

 

 

 

ONreVISION